close
close

Formular cerere ofertă

    Nume (obligatoriu)
    E-mail (obligatoriu)
    Telefon (obligatoriu)
    Observații

    Idei de sucuri!

    Idei de sucuri testate ca si gust si efect! Idei si de la clientii nostri!

    Sucul de morcovi

    • Morcovul este una dintre cele mai apreciate legume atât datorita continutului sau nutritiv cât si datorita valorii medicinale.
    • Beneficiile morcovului, o leguma originara din Asia, sunt recunoscute peste tot in lume, aceasta fiind si printre putinele legume apreciate si consumate de copii.

    Sucul de varza

    • Are foarte multe fibre, drept urmare previne aparitia constipatiei si promoveaza un tranzit intestinal sanatos.
    • Sucul de varza este indicat in tratamentul ulcerului pentru ca are proprietati alcaline si o substanta numita glutamina care ajuta la reducerea inflamatiei mucoasei stomacale.
    • Acidul folic din varza este excelent pentru femeile insarcinate, care au nevoie de acest compus pentru a feri nou-nascutul de malformatii congenitale.

    Suc de sfecla rosie

    Acest “super-aliment” reprezinta o sursa excelenta de vitamina B, folati, mangan si potasiu. De asemenea, este o sursa buna de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru si fosfor.

    Dr. Oz afirma ca mai multi dintre pacientii sai au declarat ca sucul de sfecla rosie le ofera energie si vitalitate pe parcursul unei zile. Studiile arata ca acest lucru se datoreaza componentelor sucului de sfecla, care ajuta la imbunatatirea circulatiei sângelui. „Sucul de sfecla pare sa ajute organismul sa raspunda mai bine la diferite sarcini, balansând nivelul de oxigen consumat si crescând nivelul de rezistenta a corpului.

    Suc de telina

    Telina contine in proportie de 95% apa, fapt pentru care poate fi inclusa in alimentatia de zi cu zi, fara a-ti pune in pericol silueta.

    In plus, datorita continutului mare de fibre, telina este alimentul ideal pentru persoanele care vor sa slabeasca.

    Specialistii sustin ca telina este un carbohidrat bun, intrucat nu contine zahar alb sau alte chimicale si are un continut nutritional ridicat, spre deosebire de nivelul sau de carbohidrati.
    Si acestea nu sunt singurele beneficii ale acestui „super-aliment”!

    Contact Icon
    expand_less
    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
    Detalii Am înțeles